сряда, 29 април 2009 г.

Каква кола да изберем?

Често клиентите имат затруднение при избора на автомобил. Най-важното, което трябва да се спазва при наемането на кола е, за какво всъщност ще я използваме. Съвременният човек има различни нужди, затова фирмите предлагат богата гама от автомобили, джипове, лимузини.
Ето няколко предложения за най-актуалните в момента марки според нашите нужди.
За пътувания на дълги разстояния - ние препоръчваме рентакар среден клас, който да е в състояние да осигури максимално комфортно пътуване на приемлива цена. Тук разходът на гориво и удобството са от значение. При пътуване на семейства или отделни малки групи може да се насочите към удобен и икономичен ван.
За бизнес срещи - в такъв случай трябва да държим на стила. В този случай разходът на гориво няма значение. Препоръчваме бизнес клас автомобил може и луксозен.
За градски автомобил - в града маневреността и икономичността са от значение. Паркирането е голям проблем в големите градове. Търсим икономичен автомобил, който да е лесен за паркиране. Кола тип всекидневен би свършил чудесна работа.
За партита или тържества - избора на кола за такова събитие е строго индивидуален, но по-нормално е автомобилът да бъде луксозен, все пак се опитваме да докажем нещо,нали? Луксозните автомобили може и лимузини са добро решение когато искаме да направим впечатление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар